Telefon: +36-20/345-2566
E-mail: info@ideaoktatasikozpont.hu


Felvételi felkészítés

KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

Középiskolai felvételi előkészítők indulnak negyedikes és nyolcadikos tanulóknak magyar nyelvből és matematikából. A tanfolyamok időtartama: 35 óra. 

A tanfolyam kezdete: 2019. szeptember 16. hétfő. Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13. péntek.

A felvételi feladatsorok évről-évre egyre nehezednek, és sokszor nem a diákok lexikális tudására kérdeznek rá, hanem problémamegoldó készségeket igényelnek. Tanáraink ezt figyelembe véve állítják össze a felkészítő tananyagát, melyet jó hangulatban, motivált tanulók társaságában sajátíthatnak el a diákok.

A felvételi előkészítőt minden középiskola előtt álló negyedikes és nyolcadikos tanulónk javasoljuk, hiszen a jó írásbeli teljesítmény a bejutás egyik legfontosabb kulcsa.

A középiskolai felvételi időpontja 2020. január 18. 10:00

A központi felvételi legfontosabb témakörei: matematika, magyar, szövegértés, kognitív feladatok.


Középiskolai felvételire
  • matematika
  • magyar nyelv és irodalom
  • igény esetén angol és német szóbeli elbeszélgetésre
NYOLCADIKOSOKNAK
  • A központi felvételi feladatsor a matematikai és az anyanyelvi feladatlap segítségével a tárgyi tudás mellett a legalapvetőbb kompetenciák felmérésére irányul.
  • Olyan feladatokkal is gyakran találkozhatunk, amelyek próbára teszik a tanuló kreativitását, problémamegoldó képességét.
  • Előkészítő óráinkon tanáraink részletes magyarázatokkal, hasznos tanácsokkal, útmutatásokkal is segítik diákjainkat, hogy a felvételi vizsgán a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.

Várunk az Ideába! Készülj velünk a felvételire!