Telefon: +36-20/345-2566
E-mail: info@ideaoktatasikozpont.hu


Szakmai nyelvoktatás

Egyre több munkahely követeli meg munkavállalóitól a szakmai nyelvvizsga letételét. A szakmai nyelvvizsgákra történő felkészülés sokszor nagyon nehéz professzionális segítség nélkül, ám tanáraink maradéktalanul felkészítenek az ilyen típusú vizsgákra is. Lehetőséged van egyénileg is felkészülni, ám ha több kollégáddal, barátoddal együtt szeretnétek letenni a szakmai nyelvvizsgát, akkor a kedvezőbb óradíjú páros vagy csoportos oktatást is választhatjátok.

Külföldi munkavállalás esetén ugyan nem minden esetben kötelező a nyelvvizsga bizonyítvány megszerzése, ám a felvételi elbeszélgetésen jól jöhet ha magabiztosan, kellő idegen nyelvi kommunikációs tapasztalattal rendelkezel. Az első benyomás mindig nagyon fontos, ez egy idegen nyelven sincs másképp. A felvételi elbeszélgetés során szakmai tapasztalatodról és Rólad is kérdezni fognak, tanáraink segítségével pedig kellően profi válaszokat tudsz majd adni ezekre a kérdésekre. 

Magyarországon rengeteg külföldi cég leányvállalata keres hazai munkavállalókat, akik gyakran idegen nyelven tartják állásinterjúikat, így bizonyosodva meg a jelentkezők kellően magabiztos nyelvtudásáról. Tanáraink hasznos tippekkel és praktikákkal látnak el az állásinterjúra felkészítő óráinkon, így biztosra veheted, hogy a nyelvtudásodon nem fog múlni a kívánt állás megszerzése. 

Ne a nyelvtudásod hiányosságán múljon az álláskeresés! Segítünk céljaid elérésében!