Telefon: +36-20/345-2566
E-mail: info@ideaoktatasikozpont.hu


Csoportos nyelvórák

ANGOL, NÉMET, OLASZ, OROSZ, FRANCIA, SPANYOL

Hallgatóink mind a hat iskolánk által oktatott nyelvből jelentkezhetnek egész évben folyamatosan induló nyelvtanfolyamainkra. Diplomás nyelvtanáraink segítségével biztosan megtalálod a számodra legmegfelőbb nyelvvizsga típust, így hatékonyabb lesz a felkészülés, és biztosabb a siker!

Csoportjaink egész évben indulnak, de ha nem szeretnél várni egy új csoport elindulására, akkor lehetőséged van egy  már meglévőhez is csatlakozni. 

A csoportok kialakítása előtt jelentkezőink egy ingyenes szintfelmérő tesztet töltenek ki annak érdekében, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb csoportban tanulhasson. A szintfelmérő tesztet az Oktatási Központban nyitva tartási időben (hétköznap 10 és 18 óra között) lehet megírni. A szintfelmérő megírása semmilyen kötelezettséggel nem jár. 

Lehetőséged van már meglévő csoportokhoz is csatlakozni. Ebben az esetben az ingyenes szintfelmérő teszt eredménye alapján tanáraink javasolnak Neked egy csoportot. 

Miért ajánljuk a csoportos nyelvórákat?

A csoportos beszélgetések során sokkal jobban fejlődik kommunikációs készséged. Ha többen vagytok egy csoportban, több véleményt hallhatsz egy-egy témáról, ami nagy segítség lehet a nyelvvizsgán. Új embereket ismerhetsz meg, jó hangulatú óráinkon rengeteg barátság alakult ki, emellett pedig motiváljátok egymást a rendszeres tanulásra. Csoportjaink fix időpontokkal működnek, így a hetedet is könnyebben tudod megszervezni, hiszen egy biztos pont már lesz benne! :) 


Választható szintek: 
  • kezdő
  • újrakezdő
  • középhaladó
  • haladó
  • szakmai/üzleti (B2-es szint felett)
A szintek kiválasztásában segít a szintfelmérő eredménye, mely egyre nehezedő kérdésekből áll, az utolsó néhány feladat pedig a szókincsedet méri fel. Ennek segítségével könnyen visszajelzést kaphatsz tudásod szintjéről, és segít az ahhoz leginkább illő csoport kiválasztásában is. 

Tanáraink segítenek a tudásodnak, a képességeidnek és a személyiségednek legmegfelelőbb nyelvvizsgatípus kiválasztásában, és kimondottan arra készítenek fel!

Oktatási Központunkban lehetőséged van ORIGÓ Nyelvvizsgát tenni, de fontos kiemelnünk, hogy tanáraink valamennyi nyelvvizsgatípusra fel tudnak készíteni!

Ütemezés:
  • általános ütemezés: heti 2X2 óra
  • intenzív: heti 3X2 óra
  • szuperintenzív: heti 4X2 óra 
Már 1790 Ft/órától!

Várunk Oktatási Központunkba! 


Tanulj velünk! Segítünk céljaid elérésében!