Telefon: +36-20/345-2566
E-mail: info@ideaoktatasikozpont.hu


Intenzív nyelvtanfolyamok

Intenzív nyelvtanfolyamaink az ORIGO Nyelvvizsga előtt állókat segítik a felkészülésben. Oktatási Központunk 2017 nyarától több száz vizsgázónak biztosított lehetőséget a nyelvvizsga megszerzéséhez.

A még sikeresebb vizsgázás érdekében létrehoztuk az egyhetes, intenzív, 20 órás angol és német nyelvű középfokú nyelvvizsga felkészítő tréningünket. 

Egy héten keresztül, hétfőtől péntekig napi négy órában készítenek fel vizsgáztatásban jártas tanáraink az ORIGO Nyelvvizsgára, ezzel is megadva az utolsó löketet a sikerhez vezető úton. A tréningeket minden hónapban, a nyelvvizsa előtti héten rendezzük meg, jelentkezni minden esetben a tanfolyam kezdete előtti péntekig lehet személyesen vagy telefonon. 

Tanáraink megosztanak veled minden olyan praktikát, amit jó eséllyel használni is fogsz a nyelvvizsgán. A tréning felkészít a vizsgaszituációra, így élesben könnyedén átugorhatod majd a lécet és megszerezheted a nyelvvizsga bizonyítványt!

A tréning kifejezetten az ORIGO Nyelvvizsgára készíti fel a jelentkezőket, de Oktatási Központunkban valamennyi nyelvvizsga típusra felkészítjük tanulóinkat.

Várjuk jelentkezésedet!

Készülj velünk, vizsgázz nálunk!