Telefon: +36-20/345-2566
E-mail: info@ideaoktatasikozpont.hu


Rólunk

Az IDEA Oktatási Központot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a leghatékonyabb oktatási módszerek alkalmazásával, jól képzett, tapasztalt tanárok irányításával, az egyéni igényekhez és képességekhez alkalmazkodva, inspiráló és barátságos környezetben készítsük fel tanulóinkat a kitűzött tanulmányi céljaik elérésére, tehetségük kibontakoztatására.
 
Miért jó az IDEA?
 • Egyéni ütemtervet állítunk Neked össze, figyelembe véve a tudásszinted, a kitűzött célod (nyelvvizsga, jobb évvégi érdemjegy, sikeres érettségi stb.), a heti óraszámot és a felkészülés időtartamát.  Így sokkal hatékonyabb lesz a tanulás, és gyorsabban érsz célba.
   
 • Tanárainkban maximálisan megbízhatsz, a város legjobb iskoláiban évtizedek óta dolgozó, nagy szakmai tudással rendelkező, tapasztalt, felkészítésben és vizsgáztatásban jártas pedagógusok, akik garanciák a minőségi oktatásra. 
   
 • Szükség esetén munkánkat, tanulóink jobb teljesítményét vagy problémáinak megoldását az Oktatási Központban dolgozó pszichológus, gyermekpszichológus, fejlesztőpedagógus, logopédus és mediátor  segíti. 
   
 • Jelentkezhetsz minden tantárgyból egyéni, páros, vagy kiscsoportos (3-5 fő) oktatásra, igényeidnek, személyiségednek megfelelően. Garantáljuk, hogy az életkorodnak és a tudásodnak megfelelő csoportba kerülsz. 
   
 • Minél rendszeresebben, minél több tárgyból és minél nagyobb létszámú csoportba jársz, annál kedvezőbb óradíjakat tudunk biztosítani. 
   
 • Kitűnően felszerelt, igényesen kialakított, légkondicionált oktatótermeinkben méltó körülmények között tanulhatsz.
 
INGYENES SZINTFELMÉRŐ
A szintfelmérő kitöltése mindenkinek ajánlott, de nem kötelező. Nekünk nagy segítség, hogy megtaláljuk Neked a legmegfelelőbb csoportot, Neked pedig fontos támpont lesz, hogy lásd, honnan hová jutottál.
Szintfelmérőt bármelyik nap kitölthetsz nálunk nyitvatartási időben.

PRÓBANYELVVIZSGA LEHETŐSÉG
Minden félévben Origó próbanyelvvizsgát rendezünk, hogy mindenki letesztelhesse nyelvtudását az éles vizsga előtt! A próbavizsga pontos visszajelzést ad a nyelvtudás szintjéről a tanulónak és a tanároknak egyaránt! Légy a tanítványunk!

Segítünk céljaid elérésében!